onsdag.

godmorgon! idag var det meningen att jag skulle ha träffat rosanna innan jag började jobba klockan 14.00 men hoppsan så kommer det icke bli. dom ringde nämligen från jobbet och frågade om jag kunde komma in till tio istället så vad gör man inte för pengar :) nu ska jag äta frukost och laga matlåda, pusspåååååer

tisdag.



hoho. har jobbat idag 08.00-18.00 :) alltid lika roligt. igår kväll va jag hemma hos lisa och kollade på dh, det va mysigt! nu ska jag strax åka och sola med min lillsis! (jävligt roligt inlägg i know) puss!

fredag, lördag & söndag!

Jahja då va det fredag igen! Jag hann inte ens blinka innan den här veckan va slut. Idag har jag jobbat mellan 06.00 och 12.00, hur skönt som helst! somnade en stund när jag kom hem till tommi och vaknade vid fyra och då kändes det verkligen som att klockan va runt tio - elva på kvällen men jag har ju hela kvällen framför mig. Visserligen ska jag inte göra så värst mycket, ska bara mysa med min karl.

Imorgon ska jag servera på Robins bröllop det ska bli skoj :) har inte varit på bröllop sen min kusin gifte sig och det va nog en tio år sen.

sen på söndag väntar jobb 10-20, i like! dubbelt betalt hela fucking dagen, katshing!
puss&kram

sol-lunch/fika!



spicy, glass & kajens med dessa flickor idag! myyyys

soldag!


redo för en lunch på stan i det vackra vårvädret!

jag tänker inte..

..skriva förlåt för en dålig uppdatering för då har jag brutit två löften istället för ett. hade ju lovat att uppdatera varenda dag och det har jag ju inte direkt lyckats hålla! ska försöka ändra mig i alla fall men lovar inget. (mitt liv är för uppfyllt med roliga saker att jag knappt hinner kolla facebook, och då är det ju illa, haha)

hur som haver, jag kan numera kalla mig för blondin!
rätt sämst bild och rätt trött sofie men ni ser ju lite i alla fall! jag tackar becca för denna underbara förändring!

sunshine


förändringar.

  • jag har slutat på HFG (jobbade tre dagar)
  • har fått 23,5 timme/vecka på Ica maxi ( I like!)

det va vell typ det som har hänt. haha. idag har jag varit grymt effektiv. jag har hunnit varit ute på långpromenad, tvättat 3 maskiner tvätt, gymmat, köpt solkort, köpt present till mami & lagat mat. och klockan är inte ens halv tre! nu väntar jobb 16,00 - 22.15 så jag bör nog börja sminka mig nu innan jag ska hämta pappsens bil. pusss!


RSS 2.0