veckans bästa tv-dag!

halloj, passet på hilton gick bättre idag än igår, men fortfarande rätt enformigt. när jag kom hem efter jobbet vid typ halv fyra så slocknade jag på två röda och sov i cirka två timmar, super skönt!

tisdagar är vanligtvis den allra bästa tvdagen enligt mig. först är det dubbelavsnitt av 2,5 män sen dejting in the dark efter det desperate housevives sen cougar town. MEN idag så är det tydligen inget dh avsnitt vilket rent ut sagt suger. menmen får vell kolla på internet men då blir jag ledsen nästa vecka när jag redan har sett det avsnittet. vilket problem jag har, haha.


upp före tuppen.

det här är helt sjukt. klockan är 05.07 och jag är vaken. och inte bara vaken. jag är sminkad, påklädd och mätt också. ska till jobba strax och lukta på kött igen. jag hoppas ica ringer idag och ger mig ett besked om mina timmar. nej nu kommer elina. puss!


kött kött kött.

första dagen avklarad, och det va inte det roligaste jag gjort i mitt liv. det var kött i alla former, överallt.
jag förstår varför lönen är hög om man säger så. och till råga på allt så gick jag upp 04.00!? är det ens lagligt att börja jobba klockan sex en måndag? men jag ska inte klaga. speciellt inte eftersom jag har två jobb när så många inte ens har ett.

jag hade skrivit ett jättefint inlägg igår, med bild och allt. den ni. men vart tog det vägen? ingen som vet. inte jag i alla fall.

nu borde jag nog sova för linserna har snart torkat fast på ögonen, det brukar vara ett tecken. alla hundra gäspningar i minuten också. sov gott helt enkelt.

stor puss till tommi


onsdag.

japp, det har hänt rätt mycket. har fått ett till jobb! på hilton food group. japp ni hörde rätt, jag ska packa kött varje fredag och varje söndag! men först ska jag jobba heltid där i 5 veckor + mina timmar på ica maxi, så ni lär inte höra mycket från mig på ett tag! haha.

idag ska jag iaf till harrys med rosanna. först ska vi laga fajitas hos henne sen ner och ta ett glas vin. men so long suckers. puss

xoxo sofy

puss!


torsdag.


jahapp då va det torsdag och idag skiner inte solen inte. tråkigt. ska i alla fall åka och spela badminton med rosanna snart, ska bli riktigt skoj! och sen ska jag jobba 15-19 och sedan bege mig hem till lisa och spela wii!

mammsen har åkt till london för att hälsa på min syster, hennes karl och min gudson oliver. jag är grymt avundsjuk, har inte träffat dom sen i julas. och då kunde oliver inte mer än ligga still på golvet. men nu, nu kryper han som en dåre och ställer sig upp mot allt. som tur är kommer dom i alla fall hit maj :)  

ett plus med att mamma är där är att jag har hennes bil i en vecka :D

hörs later! xoxo / sofy

i´m only gonna break your heart.

break break break your heart. nanana. sitter och lyssnar på mtv och väntar på att resten av familjen ska bli klara. vi ska till älvsjö och gå på båtmässa:) mysdag! ska bli riktigt kul att göra något med familjen för det händer mer sällan nuförtiden. men talk to you later!

xoxo / sofy

att gå ut eller inte gå ut, det är frågan!

åh vad ska jag göra ikväll? ska jag gå ut eller bara mysa hemma? hatar när jag är såhär velig. someone help me!

after work

Godmorgon! Jag hann aldrig skriva ett inlägg igår innan jag, micis, madde och linda drog på after worken på BMB. Så förlåt för det! Kvällen såg i alla fall ut som så att vi va på bmb till ungefär halv tio sen drog vi på "mellanfest" i hamnen hos en grabb som hade större utbud av alkohol än hela bmbs barer tillsammans. ungefär. sen va det meningen att vi skulle ut igen, men då kom micis på att hennes nycklar var totalt gone. Som tur var mindes hon att hon hade dom på busshållsplatsen sist så vi tog en taxi dit och tada! Där va dom. Vid det laget hade mr t hunnit joina oss så han och jag tog en taxi hem.

Idag skiner solen och jag sprudlar av energi! Så nu hoppas jag att Rosanna kan vakna snart så jag kan dra med henne på en promenad!

xoxo / sofy

thank good it's friday!

GODMORGON! Kan inte fatta att jag är uppe såhär tidigt, haha. Det är ju egentligen inte jätte tidigt men jag brukar vanligtvis inte jobba så tidigt om dagarna. Så det här är typ mitt i natten för mig.
Hur som helst så ska jag alltså jobba 9-17 idag sen ska jag träffa micis och förmodligen rosanna :) blir antingen afterwork på bmb eller nyöppning på Harrys där Rosannas pojkvän är barchef! mycket trevligt!

Hinner säkert dra iväg ett inlägg när jag kommer hem!

xoxo / sofy

a new beginning

Japp det är sant! Jag har bestämt mig för att påbörja en ny blogg. Vet att ni förmodligen tänker "jaha nu ska hon börja igen för att sen sluta om någon månad". Men ICKE! Den här gången ska jag skriva minst ett inlägg om dagen (gör jag inte det får ni skälla på mig).

Jag kan ju börja detta inlägg med en åsikt. Åsikten handlar faktiskt om just bloggar! Jag imponeras verkligen av alla enormt duktiga tjejer och killar därute som fattar sig på bloggdesign. själv fattar jag fan noll! den som ska hjälpa mig att få denna blogg vacker är nämligen min otroligt duktiga syster http://lundbergsusanna.blogg.se/ . Men för tillfället pluggar hon företagsekonomi så det får bli lite senare!

xoxo / sofy.


RSS 2.0